Водещият Драгомир Драганов разкри голяма драма в живота си. Че се

...
Водещият Драгомир Драганов разкри голяма драма в живота си. Че се
Коментари Харесай

Драма! Какъв ужас е преборил Драго Чая

Водещият Драгомир Драганов разкри огромна драма в живота си. Че се е преборил с тежка болест през последните години, за която никой, даже едни от най-близките му хора, не подозирали. Той споделил за положението си единствено с шепа хора.

Водещият на Българска национална телевизия бил диагностициран със болестта преди 3 години. Именно поради здравословните си проблеми той качил много ненужно тегло. Добавил 30 кг към тежестта си поради кортикостероидите, които лекарите му изписали.
-->
Ето какво написа той:

“На днешния ден, 6 април, преди 3 години бях избягал от ужаса на пандемията в Бургас при най-близкия си другар Тони Димитрова. С любовта отново бяхме в рецесия,но този път не желаех да предсказвам ще си тръгне или ще остане вкъщи. Бях кълбо от въпроси без отговор, само че въобще не можех да предположа, че безусловно след няколко часа ще стартира най-странният интервал в професионалния ми живот.

Че ще преживея положения, чиято загадка към този момент съм погребал вечно. Не знаех, не всичко това, което се случи за 3 години, ще ме промени толкоз, че към този момент самичък не мога да се позная. Е, любовта се задържа още малко, само че въпреки всичко си потегли и в този момент живее доста щастливо някъде от другата страна на Околовръстното.

Излекувах се от тежко заболяване, за което знаеха единствено шепа хора. Кортикостероидите ми помогнаха да придобия “прекрасната " форма на тялото си, само че това от дълго време не ме тревожи. Важното е, е към този момент знам отговорите на въпросите, които си задавах тогава ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР